CONTACTE

08:00 - 18:00

str. Petru Rares 77

Proces de lucru
Consulatrea și măsurarea șantierului
01
La această etapă se colectează informații, se analizează funcționalitatea spațiului, se verifică cotele, dimensiunile generale, punctele de interes și alte detalii care vor fi apoi transpuse în principalele linii directoare ale proiectului.
Schițe de proiect
02
Studiul nostru conceptual se concentrează pe rezolvarea problemelor spațiale. La această etapă ideile sunt transpuse pe hârtie sub formă de plan tehnic și randere în baza cărora se dezvoltă proiectul tehnic.
Elaborarea proiectului
03
Caracteristicile cheie ale proiectului primesc detalii tehnice sub formă de desene și randere 3D. În această fază, cantitățile estimate de consum de material sunt deduse din planurile proiectului pentru a simplifica procesul de achiziție și implementare.
Predarea proiectului
04
La această etapă se mai revezuiește proiectul încă odată, se dezvoltă soluții tehnice, ergonomia și se aleg materialele și texturile necesare.
Supravegherea lucrărilor
05
La final se pregătește tot pachetul necesar de documente pentru lucrările de construcție și procurarea materialelor și mobilierului. Designerul nostru are grijă să subordoneze, să ofere informații necesare și suport echipelor de lucru pentru a se asigura că se respectă întocmai conceptul și planul de amenajare.
Proiecte finisate
mai multe
Recenzii
Pentru compania noastră credibilitatea este un lucru fundamental de aceea ţinem cont mereu de părerile şi sugestiile clienţilor.
Stockholm-icons / Communication / Contact#1Created with Sketch.

Cel mai tare mi-a palcut la ei ca sunt atenti la detalii și ceea ce fac, fac cu bun gust.

Stockholm-icons / Communication / Contact#1Created with Sketch.

Я полностью доволен работой.

Stockholm-icons / Communication / Contact#1Created with Sketch.

Prea mult au durat lucările.